Een website verifiëren met Bing Webmaster Tools

Leestijd 2 minuten
Door het eigendom van je domein bij zoekmachines te verifiëren, kun je je aanwezigheid in zoekresultaten verbeteren. Je kunt je site verifiëren met Bing Webmaster Tools door een metatag aan je Wix-site toe te voegen.

Stap 1 | Haal je metatag op bij Bing Webmaster Tools

Eerst moet je een metatag voor je website ophalen bij je Bing Webmaster Tools-account.

Om je metatag te krijgen:

1. Log in op je Bing Webmaster Tools-account
  2. Voer de URL van je website in onder Voeg je website handmatig toe.
  1. Klik op Toevoegen
  2. Kopieer de meta-tag onder HTML Meta Tag.
    Belangrijk: De code in de afbeelding hieronder is een voorbeeldcode. Om jouw code te krijgen, moet je inloggen op je eigen Bing-account.
  1. Laat de Webmaster Tools van Bing open.

Stap 2 | Voeg de metatag toe aan je Wix-website

Vervolgens moet je de metatag van Bing Webmaster Tools toevoegen aan je Wix-website met behulp van de websiteverificatie-tool.

Om je metatag toe te voegen:

1. Ga in een nieuw tabblad naar je SEO-dashboard.
  2. Selecteer Naar Websiteverificatie onder Tools en instellingen.
  3. Klik op Bing Webmaster Tools.
  4. Voer de metatag in onder Siteverificatietag.
  5. Klik op Opslaan.

Stap 3 | Voltooi de websiteverificatie op Bing Webmaster Tools

De laatste stap is om Bing Webmaster Tools te gebruiken om de metatag te verifiëren die je aan je website hebt toegevoegd.

Om je website te verifiëren:

1. Ga terug naar Bing Webmaster Tools.
  2. Klik op Verifiëren.
  3. Klik op Klaar.