Websites verifiëren met Naver Webmaster Tools

Leestijd 2 minuten
Door het eigendom van je domein bij zoekmachines te verifiëren, kun je je aanwezigheid in zoekresultaten verbeteren. Je kunt je website verifiëren met Naver Webmaster Tools door een metatag aan je Wix-website toe te voegen.
Belangrijk:
  • Je moet de stappen in dit artikel uitvoeren met de Koreaanse taalversie van Naver. Vertaaltools zoals Google Translate kunnen ervoor zorgen dat je de stappen niet goed kunt uitvoeren.
  • Het is momenteel niet mogelijk om gratis Wix-URL's te verifiëren. Je kunt alleen gepersonaliseerde domeinen verifiëren.

Stap 1 | Haal je metatag op bij Naver

Eerst moet je een metatag voor je website ophalen bij je Naver Webmaster Tools-account.

Om je metatag op te halen:

1. Log in op Naver Webmaster Tools.
  2. Voer je website-URL in onder Site Registration.
  3. Klik op het Toevoegen-pictogram .
  4. Selecteer HTML tag (태그).
HTML-tag selecteren in Naver Webmasterhulpprogramma's
  1. Kopieer je metatag
  2. Laat Naver Webmaster Tools open.

Stap 2 | Voeg de metatag toe aan je Wix-website

Vervolgens moet je de metatag van Naver Webmaster Tools toevoegen aan je Wix-website met behulp van de websiteverificatie-tool.

Om je metatag toe te voegen:

1. Ga in een nieuw tabblad naar je SEO-dashboard.
  2. Selecteer Naar Websiteverificatie onder Tools en instellingen.
  3. Klik op Naver Webmaster Tools om uit te vouwen.
  4. Voer de metatag in onder Siteverificatietag.
  5. Klik op Opslaan.

Stap 3 | Voltooi websiteverificatie op Naver

De laatste stap is om Naver Webmaster Tools te gebruiken om de metatag te verifiëren die je aan je website hebt toegevoegd.

Om je website te verifiëren:

1. Keer terug naar Naver Webmaster Tools.
  2. Klik op 소유확인 (Eigendomsbevestiging).
Websiteverificatie bevestigen in Naver Webmaster Tools.
  1. Voer de cijfers en letters in die in het pop-upvenster worden weergegeven.
  2. Klik op 확인 (Bevestigen).
Cijfers en letters invoeren en bevestigen in Naver Webmaster Tools