Een Italiaans (.it) domein aan je Wix-website koppelen

Leestijd 1 minuten
Nadat je website geüpgraded hebt met een Premiumpakket, kun je een .it-domein dat je al bezit aan je Wix-website koppelen.
Belangrijk:
Je hebt toegang nodig tot je huidige domeinregistreerder wanneer je voorbereidingen treft om je domein te koppelen.
In de meeste gevallen raden wij aan je domein via nameservers aan Wix te koppelen. Met deze koppelingsmethode host Wix je DNS-records, zodat je ze kunt beheren vanuit je Wix-account. Als je ooit hulp nodig hebt bij het beheren van DNS-records in je account, kan de Wix Klantenservice je op deze manier helpen.
Let op
Er is een andere koppelingsmethode die je kunt kiezen, genaamd doorverwijzing (pointing). Dit is echter niet aan te raden omdat wij je dan niet kunnen helpen met sommige problemen die zich kunnen voordoen. Lees meer over de verschillen tussen het koppelen van je domein via nameservers vs. doorverwijzing.