Een categorie aan je websitemenu toevoegen

Leestijd 3 minuten
Je kunt al je actieve categorieën weergeven in het websitemenu. Kies of je ze wilt toevoegen als hoofdmenu-items:
...of als subitems:
Tips:
  • Elke actieve categorie heeft zijn eigen URL die je gebruikt om in je menu te linken.
  • Je categorielijst verschijnt niet in de mobiele weergave van je website. Voeg categorieën toe aan je websitemenu om klanten gemakkelijk toegang te geven.
  • Als je geavanceerde menu's gebruikt, kun je sub-submenu-items toevoegen.
In dit artikel lees je hoe je:

Een categorie toevoegen aan een gewoon websitemenu

Categoriepagina's worden aan je websitemenu toegevoegd door de URL van de categoriepagina te linken.

Om categorieën toe te voegen aan een normaal websitemenu:

1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  2. Klik op Websitemenu.
  3. Klik onderaan op het Link-pictogram.
  1. Selecteer Categoriepagina in de Welke pagina?-dropdown.
  1. Selecteer de categorie die je wilt weergeven in de Welk item? -dropdown.
  2. Klik op Klaar.
  3. (Optioneel) Maak van de categorie die je hebt toegevoegd een subcategorie:
    1. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
    2. Klik op Websitemenu.
    3. Sleep de relevante menu-items onder en rechts van de hoofdmenucategorie.

Een categorie toevoegen aan een geavanceerd websitemenu

Als je het menu van je website hebt gebouwd met geavanceerde menu's, kun je de menu-items toevoegen die je nodig hebt en vervolgens de geavanceerde functionaliteit gebruiken om submenu's en sub-submenu's te bouwen.

Om categorieën toe te voegen aan een geavanceerd websitemenu:

1. Klik op het geavanceerde menu in je Editor.
  2. Klik op Menu beheren.
  3. Klik onderaan op + Menu item toevoegen.
  4. Klik op Dynamische pagina's.
  5. Selecteer Categoriepagina in de Welke pagina?-dropdown.
  1. Selecteer de categorie die je wilt weergeven in de Welk item?-dropdown.
  2. Voer een paginanaam in.
    Let op: Deze naam verschijnt in het menu.
  3. Klik op Klaar.
  4. (Optioneel) Maak submenu's aan
  5. (Optioneel) Maak sub-submenu's aan