E-mailproblemen oplossen

Belangrijk:
Zorg ervoor dat je domein correct aan Wix is gekoppeld voordat je de acties hieronder onderneemt. Lees meer

Om e-mailproblemen op te lossen:

• Als je domein via naamservers aan Wix is gekoppeld: Vraag je domeinhost om de MX-records en voer deze in het domeinengedeelte van je Wix-account in. Lees meer
  • Als je domein via doorverwijzing (pointing) aan Wix is gekoppeld: Neem contact op met je domeinhost voor hulp bij het beheren van je e-mailgerelateerde records, aangezien je DNS-records door hen worden beheerd.
  • Als je gepersonaliseerde e-mails van Wix hebt gekocht: Klik hier om te controleren of je domein actief is, je MX-records correct zijn, en je e-mail correct is ingesteld. Klik hier als je daarna nog steeds problemen ondervindt.
Let op:
Het kan tot 48 uur duren voordat DNS-wijzigingen zijn bijgewerkt. Lees meer over domeinpropagatie.