De Wix mobiele app gebruiken als lid

Leestijd 4 minuten
Met de mobiele Wix-app kun je niet alleen je bedrijf onderweg beheren, het geeft je leden ook een geheel nieuwe manier om contact met je op te nemen. Nodig je leden uit om de app te downloaden en zich bij je ruimte aan te sluiten, zodat zij boekingen kunnen maken, aan discussies kunnen deelnemen en meer.

Lees hoe je:

Dit artikel is bedoeld om je te laten zien hoe je leden kunnen communiceren met je ruimte en website via de mobiele Wix-app. Je kunt hier meer lezen over het gebruik van de mobiele Wix-app als website-eigenaar.

Deelnemen aan een ruimte

Wanneer je een lid uitnodigt, ontvangen ze een bericht met een link om de mobiele Wix-app te downloaden en een uitnodigingscode. Als ze de app downloaden via de link die ze hebben ontvangen, worden ze automatisch doorgestuurd om zich bij jou aan te sluiten. Als ze de mobiele Wix-app al op hun telefoon hebben, kunnen ze ook deelnemen met de uitnodigingscode.

Om deel te nemen met gebruik van een uitnodigingscode:

1. Open de mobiele Wix-app.
  2. Tik in het onderste menu op het Ik-pictogram .
  3. Tik op Deelnemen met een uitnodiging.
  4. Voer de uitnodigingscode in en tik op Volgende.
  5. Tik op Deelnemen.

Interactie met een ruimte

Zodra een lid lid is geworden van je ruimte, kunnen ze er op verschillende manieren mee communiceren, afhankelijk van de apps die je hebt toegevoegd. Als je bijvoorbeeld de Bookings-app hebt toegevoegd, kunnen je leden rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaat afspraken of lessen boeken.

Om interactie te hebben met een ruimte:

1. Open de mobiele Wix-app.
  2. Tik op het Home-tabblad op de relevante ruimte.
  3. Tik op de tabbladen in het navigatiemenu om te zien welke opties voor jou als lid beschikbaar zijn.
    Let op: In sommige ruimten wordt mogelijk al hun informatie op één tabblad weergegeven, of op het Home-tabblad, en hebben ze geen navigatiemenu.
    • Over: Leden kunnen updates of nieuwsberichten zien die je hebt gepost. Ze kunnen je ook een bericht sturen, je contactgegevens bekijken en meer te weten komen over wat je doet en wat je hen kunt bieden.
    • Diensten: Boek afspraken of lessen.
    • Evenementen: Laat weten of je bij evenementen aanwezig bent.
    • Blog: Lees of reageer op blogposts.
    • Forum: Open een discussie met andere leden of draag eraan bij.
    • Prijzen: Schaf een pakket of abonnement aan.
    • Leden: Bekijk en start gesprekken met andere leden.
    • Groepen: Vraag om lid te worden van een groep en ga in gesprek met andere groepsleden.

Activiteiten bekijken

Zodra een lid een dienst boekt of laat weten dat hij op een evenement komt of een betaald pakket aanschaft, wordt deze activiteit opgeslagen onder Mijn Account in zijn of haar app. Van hieruit kan hij of zij de komende lessen, afspraken of evenementen bekijken en hun abonnementen beheren.

Om je activiteiten te bekijken:

1. Open de mobiele Wix-app.
  2. Tik in het onderste menu op het Ik-pictogram .
  3. Tik op een optie onder Mijn activiteiten.

Creditcardgegevens toevoegen

Laat je leden hun creditcardgegevens toevoegen, zodat ze gemakkelijk kunnen betalen voor boekingen, evenementen en betaalde abonnementen zonder dat ze elke keer hun gegevens hoeven in te voeren.

Om je creditcardgegevens toe te voegen:

1. Open de mobiele Wix-app.
  2. Tik in het onderste menu op het Ik-pictogram .
  3. Tik op Opgeslagen creditcards
  4. Tik op Kaart toevoegen
  5. Voer je creditcardgegevens in.
  6. Tik op Opslaan