Clearpay koppelen als betaalprovider

Leestijd 3 minuten
  • Clearpay is niet langer beschikbaar om te koppelen als betaalprovider bij Wix voor gebruikers in Spanje, Frankrijk en Italië.
  • Vanaf 25 augustus 2023 stopt Clearpay met het verwerken van transacties voor bestaande Wix-gebruikers in Spanje, Frankrijk en Italië. Om na die datum betalingen te blijven ontvangen, moeten Clearpay-gebruikers in die landen van provider wisselen voor het ontvangen van betalingen. Bekijk de volledige lijst met alternatieve beschikbare betaalproviders bij Wix
Accepteer betalingen van je klanten met Clearpay als betaalprovider. Met Clearpay kun je klanten de mogelijkheid bieden om in vier renteloze termijnen te betalen.
Algemene gegevens

Ondersteunde landen
Verenigd Koninkrijk
Ondersteunde valuta
EUR, GBP
Transactiekosten
Varieert
Opmerkingen
De valuta die in je Wix-account wordt gebruikt, moet overeenkomen met de valuta in je Clearpay-account. Als de valuta's niet overeenkomen, kunnen je transacties worden geweigerd. Lees hoe je je valuta kunt wijzigen.
Accountbeheer
Neem voor informatie over onderwerpen als uitbetaalschema's, terugbetalingen aan klanten, geschillen over terugvorderingen, en meer, contact op met Clearpay.
In dit artikel lees je over:

Clearpay koppelen

1. Ga naar Betalingen ontvangen op het dashboard van je website.Tip: Bekijk rechtsboven je bedrijfslocatie.Klopt deze niet? Klik dan op het dropdownmenu om het te wijzigen.
  2. Klik op Bekijk meer betaalmethoden
  3. Klik naast Clearpay op Koppelen.
Clearpay koppelingsknop
  1. Afhankelijk van of je een Clearpay-account hebt of een nieuwe moet maken, volg je de volgende stappen:

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het ontvangen van betalingen.