CMS: Een bereik-schuifregelaar toevoegen en instellen

Belangrijk:
Dit element is nog niet beschikbaar in Editor X of de Studio Editor.
Voeg een bereik-schuifregelaar toe aan je website om een reeks waarden weer te geven. Je kunt de bereik-schuifregelaar zo instellen dat je websitebezoekers ermee kunnen werken en de handvatten kunnen verplaatsen om hun eigen waarden in te stellen.
Voordat je begint:
Om een bereik-schuifregelaar aan je pagina toe te voegen, moet je het CMS toevoegen.
Een screenshot met een bereikschuifregelaar-element met de titel 'Wat is je prijsbereik?'

Om een bereik-schuifregelaar toe te voegen en in te stellen:

1. Klik links in de Editor op Toevoegen .
  2. Klik op Invoer.
  3. Klik op Schuifregelaar.
  4. Klik op de bereik-schuifregelaar van je keuze.
  5. Klik op Instellingen
  6. Voeg een titel toe voor je bereik-schuifregelaar in het Veldtitel-veld.
  7. Selecteer het type schuifregelaar:
    • Doorlopend: Gebruikers kunnen elke waarde selecteren binnen het bereik dat je definieert.
    • In stappen: Gebruikers kunnen specifieke waarden selecteren, waarmee je de gegevens kunt beheren die gebruikers kunnen indienen.Selecteer een optie onder Stel stappen in op:
      • Nummer: Voer het aantal stappen in.
      • Waarde: Voer een stapwaarde in.Dit regelt de ruimte tussen de stappen.
  8. Voer de Minimale waarde in die je bezoeker kan kiezen.
  9. Voer de Maximale waarde in die je bezoeker kan kiezen.
  10. Voer de Geselecteerde minimumwaarde in. Dit is de minimumwaarde die is ingesteld wanneer je pagina voor het eerst wordt geladen.
  11. Voer de Geselecteerde maximumwaarde in. Dit is de maximale waarde die is ingesteld wanneer je pagina voor het eerst wordt geladen.
  12. (Alleen stapsgewijze schuifregelaar) Voer een waarde in voor de knopinformatie die wordt weergegeven wanneer bezoekers de schuifregelaar aanwijzen:
    • Prefix: Dit verschijnt links van de stapwaarde (bijvoorbeeld€).
    • Achtervoegsel: Dit verschijnt rechts van de stapwaarde (bijvoorbeeld%).
Een screenshot met een stapsgewijze bereik-schuifregelaar met de geselecteerde maximale waarde van € 30 gemarkeerd.
  1. (Optioneel) Schakel Alleen lezen in om een waardebereik weer te geven dat bezoekers niet kunnen aanpassen.