CMS: Aangepaste verzamelingsweergaven maken

Leestijd 5 minuten
Maak opgeslagen aangepaste verzamelingsweergaven, elk met verschillende sorteringen, filters en zichtbare velden. Hiermee kunnen jij en websitemedewerkers schakelen tussen weergaven die geschikt zijn voor verschillende workflows, use-cases en datavisualisatie. In elke weergave kun je een standaardindeling kiezen, velden verbergen en opnieuw ordenen, items sorteren of filteren, en de itemvolgorde spiegelen op je live website. Maak zoveel opgeslagen weergaven als jij en je team nodig hebben.

Om aangepaste weergaven in je verzameling te creëren:

1. Ga naar je CMS op het dashboard van je website. Je kunt in je Editor ook op CMSen vervolgens op Verzamelingen klikken.
  2. Klik op de betreffende verzameling.
  3. Klik bovenaan op + Nieuwe weergave
  1. Voer een naam in voor de verzamelingsweergave en druk op Enter op je toetsenbord.
  2. Kies hoe je de weergave wilt wijzigen:
Om een aangepaste verzamelingsweergave te hernoemen of te verwijderen:
Wijs de relevante weergave aan en klik op het Meer acties-pictogramen selecteer Naam wijzigen of Verwijderen