Branded App by Wix: Apps promoten met de marketingtools van Wix

Leestijd 3 minuten
Gebruik de uitgebreide marketing- en zakelijke tools van Wix om meer verkeer naar je Branded App te leiden en je app-gebruikers betrokken te houden.

Blader door de verschillende marketingtools die rechtstreeks beschikbaar zijn vanuit het dashboard van je Branded App. Je kunt de zichtbaarheid van je app vergroten door een 'Download mijn app'-widget rechtstreeks aan je Wix-website toe te voegen, een mobiele pushmelding naar je app-gebruikers te sturen en gerichte promotionele e-mails te sturen.

Je kunt ook filteren op de promotietools die het beste werken voor je bedrijfsdoelstellingen, zoals het laten groeien van je merk of de verhoog van je verkoop.
Een screenshot van een uitnodigingsbanner op een mobiele website die bezoekers uitnodigt om een Branded App te downloaden voor een betere ervaring.

Om je app te promoten met de marketingtools van Wix:

1. Ga naar je Branded App-dashboard in je Wix-account.
  2. Klik links op Marketingtools.
Je krijgt de marketingtools alleen te zien als je app al live is in zowel de App Store als Google Play.
  1. Kies wat je wilt doen:
Tip:
Filter de beschikbare marketingtools bovenaan de pagina. Je kunt kiezen uit: Alle, Je merk laten groeien en Verkoop verhogen.