Branded App by Wix: Een aankondiging verzenden als pushmelding

Leestijd 3 minuten
Maak aankondigingen en stuur ze als pushmeldingen naar de mobiele apparaten van je leden. Herinner klanten aan een aanstaande boeking, moedig klanten aan om een nieuwe aanbieding te bekijken of geef belangrijke zakelijke updates. Je maakt en beheert aankondigingen in de Wix Owner-app.

Een aankondiging verzenden met een pushmelding

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik onder Branding en marketing op Mobiele aankondigingen.
  4. Tik op Aankondiging creëren.
  5. Schrijf de titel en hoofdtekst van je aankondiging.
  6. (Optioneel) Tik linksonder op Toevoegenom media in je aankondiging op te nemen (een afbeelding, video, GIF of een scheidingslijn).
  7. Tik op Volgende.
  8. Bekijk een voorbeeld van je aankondiging en zorg ervoor dat Verzend een pushmelding naar alle leden van je website om je nieuwe aankondiging te gaan bekijken is ingeschakeld.
  1. Klik op Publiceren.
Leden van je mobiele app ontvangen de aankondiging op hun apparaat als ze meldingen voor je app hebben ingeschakeld.