Een screenshot naar de Wix Klantenservice sturen

Leestijd 2 minuten
Krijg sneller oplossingen door ons een screenshot te sturen van het probleem dat je ondervindt. Zorg ervoor dat je een screenshot maakt van je volledige browservenster, zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen begrijpen en oplossen.
Belangrijk:
Als je een screenshot maakt van een factureringspagina of bankafschrift, zorg er dan voor dat je je volledige creditcardnummer en CVV-nummer verbergt. Laat alleen de laatste vier cijfers van de creditcard zichtbaar.
Voordat je begint:

Om een screenshot naar de Wix Klantenservice te sturen:

1. Ga naar Wix.com/contact.
  2. Kies de meest relevante onderwerpen of beschrijf het probleem in het veld onderaan.
  3. Als je nog steeds hulp nodig hebt, typ dan 'help' in het veld en klik op Versturen.
  4. Selecteer onderaan de pagina een contactmethode.
  5. Klik op het Bijlage-pictogram naast Versturen.
    Let op: Als Versturen niet wordt weergegeven, klik je op Mijn beschrijving bewerken vervolgens op het Bijlage-pictogram
  1. Selecteer een bestand op je computer en klik op Openen.
Ondersteunde bestandstypes:
Je kunt de volgende afbeeldingsbestandstypen uploaden: jpeg, jpg, png, gif, ico, bmp, tiff.
  1. Voer een beschrijving in van het probleem dat je ondervindt en klik op Versturen.