Aanvraag: Creditcard-donaties op je website accepteren met Wix Payments

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel is het met niet mogelijk om creditcard-/betaalkaartdonaties op je website te accepteren met Wix Payments.
Er zijn twee alternatieve oplossingen om je te helpen donaties op je website te ontvangen:
  • PayPal Doneren: Als je een PayPal Business / Premier-account hebt, kun je deze knop aan je website toevoegen om donaties te verzamelen. Lees hoe
  • Get Funding-app: Voeg de app toe aan je website om donaties te accepteren van mensen die je project willen financieren. Lees hoe
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.
Tip:
Als je een andere betaalprovider gebruikt, bieden deze mogelijk de mogelijkheid om donaties met creditcard/betaalkaart te accepteren. Neem rechtstreeks contact op met je betaalprovider voor meer informatie.