Een Wix-website upgraden

Leestijd 3 minuten
Wix geeft je de tools en functies die je nodig hebt om een gratis website te maken: een websitebouwer met drag-and-drop-functies, onbeperkt aantal pagina's, veel opslagruimte, een mobiele website en gratis webhosting
Met een websitepakket kun je je website op elk moment upgraden om nog meer voordelen en functies te krijgen. Wix biedt pakketten voor commerciële, professionele en individuele merken.
Om te zien welk pakket het beste bij jou past, lees je meer over het kiezen van een Premiumpakket voor websites die met de Wix Editor zijn gebouwd, of voor het kiezen van een Studio-pakket voor websites die met Wix Studio zijn gebouwd.
Een afbeelding die een website-editor met slepen en neerzetten op Wix illustreert.
Klik om je website te upgraden met een pakket.
Nu upgraden
Het duurt slechts 1 minuut
In dit artikel lees je meer over:

Geüpgradede websitefuncties

Met een website-upgrade kun je veel meer doen met je Wix-website. Door te upgraden met een pakket, kun je een aangepast domein koppelen en Wix-advertenties van je website verwijderen, meer opslagruimte voor je media krijgen, online betalingen ontvangen en toegang krijgen tot een reeks marketingoplossingen.
Hier is een overzicht van de belangrijkste verschillen tussen gratis en geüpgradede websites:
Functie
Gratis
Geüpgraded
Domein
Toegewezen URL: accountnaam.wixsite.com/websiteadres
Een eigen domein koppelen
Wix-advertenties
Wix-advertenties verschijnen op elke pagina en favicon in URL
Geen Wix-advertenties
Opslagruimte
Tot 500 MB
Vanaf 2 GB en meer beschikbaar
Bandbreedte
Tot 1 GB
Onbeperkt
Online betalingen
Niet inbegrepen
Inbegrepen bij de meeste website-upgrades. Bekijk op de Upgrade-pagina met welke pakketten je betalingen kunt ontvangen.
Klantenservice
Beschikbaar
24/7 klantenservice, met prioriteitsondersteuning voor sommige pakketten.
Google Analytics
Niet inbegrepen
Inbegrepen
Tip:
Voor een volledig overzicht van elk pakket, ga je naar de Upgrade-pagina om upgrade-opties voor je website te bekijken.

Een website upgraden

Upgrade je website op elk moment om toegang te krijgen tot premium functies en voordelen.

Om je website te upgraden:

1. Ga naar de Upgrade-pagina.
  2. Klik onder het pakket dat je wilt kopen op Selecteren.
  3. Selecteer een factureringscyclus en klik op Naar betaalpagina.
Een screenshot met de factureringscyclusoptie op de upgradepagina.
  1. Voer je betalingsgegevens in en klik op aankoop verzenden.
Let op:
Nadat je je aankoop hebt ingediend, vraagt je bank je mogelijk om je identiteit te verifiëren. Ondervind je problemen met het verificatieproces? Neem dan rechtstreeks contact op met je bank.

Veelgestelde vragen

Klik hieronder om meer te lezen over het upgraden van je Wix-website.