Wix Video: Videogebruik bekijken

Leestijd 1 minuten
Het Premiumpakket van je website bepaalt hoeveel video-uren je kunt uploaden naar Wix Video. Houd bij hoeveel tijd je al hebt gebruikt in de Videoinstellingen van je website-dashboard.
Opslag voor wix Video
Wix Video gebruikt opslagruimte uit Opslag beheren in de instellingen van je website.

Om je videogebruik te bekijken:

1. Ga naar het dashboard van je website.
  2. Klik in het paneel links op Instellingen.
  3. Klik op Videoinstellingen.
  4. Scrol omlaag naar het Ontvang meer video uren-gedeelte.
  5. Bekijk de totale duur van je geüploade video's buiten de toegestane video-uren van je Premiumpakket naast Upgrade.
    Tip: Klik op Upgrade om een Premiumpakket met meer video-uren te kiezen.
Let op:
Video's die je uploadt naar YouTube, Vimeo, of Facebook nemen geen video-uren in beslag omdat ze niet worden gehost in Wix Video.
Analyses en rapporten:
Vind de meest recente analyserapporten voor je video-inhoud op het Analyses en rapporten-tabblad van het dashboard van je website.