Wix Video: Videodownloads toestaan

Leestijd 1 minuten
Met Wix Video kun je downloadrechten instellen voor elke video in je bibliotheek. Je kunt ervoor kiezen om downloads gratis of voor een prijs toe te staan, of voorkomen dat bezoekers de video kunnen downloaden.

Om videodownloads toe te staan:

1. Ga naar je Videobibliotheek.
  2. Selecteer de video's waarvan je wilt dat ze door bezoekers gedownload kunnen worden.
Screenshot van een video in de videobibliotheek.
  1. Klik bovenaan de videolijst op Prijs instellen.
  2. Selecteer een optie:
    • Gratis: Bezoekers kunnen de video's gratis bekijken. Klik op het Downloadopties-dropdownmenu en selecteer Downloaden toestaan.
    • Betaald: Bezoekers moeten betalen om de video te bekijken.
      1. Selecteer Video kan worden gekocht.
      2. Voer de videoprijs in.
      3. Klik op de Downloadopties-dropdown en selecteer Downloads toestaan.Let op: Video's die alleen kunnen worden gehuurd, kunnen niet worden gedownload.
  3. Klik op de Downloadopties-dropdown en selecteer Downloads toestaan.
  4. (Optioneel) Voer de Prijs in.
  5. Klik op Opslaan.
Tip:
Als je niet wilt dat bezoekers je video's kunnen downloaden, selecteer dan Geen downloads onder de Downloadopties of bied je video te huur aan in plaats van te koop.
Let op:
Bezoekers kunnen alleen video's downloaden wanneer ze je website op een desktop bekijken. Ze kunnen video's niet downloaden op hun mobiel.