Wix Video: Opmerkingen bij je video's toestaan

Leestijd 2 minuten
Zorg voor meer betrokkenheid van je websiteleden door hen toe te staan op video's te reageren.
Zodra ze zijn ingelogd, kunnen kijkers opmerkingen toevoegen, antwoorden plaatsen en reacties op je geüploade video's of livestreams 'liken'.
Belangrijk:
Opmerkingen kunnen worden ingeschakeld voor video's die je hebt geüpload, maar niet voor video's die je embed van andere platforms zoals YouTube of Facebook.

Om opmerkingen in Wix Video in- of uit te schakelen:

1. Klik in de Editor op je Wix Videospeler.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Speler.
  4. Schakel de schakelaars in of uit in het Opmerkingen-gedeelte:
    • Toon op geüploade video's:
      • Ingeschakeld: Kijkers kunnen reageren op video's die zijn geüpload vanuit je videobibliotheek.
      • Uitgeschakeld: Kijkers kunnen geen commentaar geven op video's die zijn geüpload vanuit je videobibliotheek.
    • Toestaan tijdens livestream:
      • Ingeschakeld: Kijkers kunnen reageren op je livestream-video's.
        Let op: Opmerkingen worden alleen weergegeven tijdens de livestream.
      • Uitgeschakeld: Kijkers kunnen niet reageren op je livestreamvideo's.
Let op:
  • Als kijkers een opmerking willen toevoegen, moeten ze inloggen op je website of via de videospeler, op Opmerkingen weergeven  klikken bij de video en hun reactie toevoegen. Je kunt dit zelf testen op je live website.
  • Als je een opmerking die een kijker heeft achtergelaten wilt verwijderen, wijs je de reactie aan en klik je op het Meer weergeven-pictogram gevolgd door Verwijderen. De opmerking wordt voor iedereen verwijderd.
  • Reacties worden niet ondersteund bij het bekijken van video's op mobiele apparaten. Stem hier voor deze functie