Wix Video: Een aangepast logo toevoegen aan video's wanneer deze op andere websites worden geëmbed

Leestijd 2 minuten
Promoot je merk door een aangepast logo te gebruiken dat verschijnt wanneer je fans je video embedden op hun website. Om je eigen logo te ontwerpen, ga je aan de slag met Wix Logo.
Belangrijk:
Je moet een Wix Video Premiumpakket hebben om aangepaste logo's te gebruiken. De volgende stappen verschijnen alleen als je een Premiumpakket hebt.

1. Ga naar Video-instellingen op het dashboard van je website.
  2. Scrol omlaag naar Voeg logo's toe aan embedded video's.
    Let op: Als je geen Premiumpakket hebt, verschijnt in plaats daarvan de Upgrade om te activeren-knop.
  3. Klik op het Afbeelding toevoegen-pictogramom je logo te uploaden.
  4. Selecteer de logobestanden op je computer.
Let op:
  • Je kunt maximaal drie logobestanden toevoegen.
  • De aanbevolen indeling is transparante PNG en de aanbevolen grootte is 254x152 pixels.
  • Het logo dat je als standaard hebt ingesteld, verschijnt in de video's die je bezoekers insluiten. Je kunt handmatig een apart logo uploaden voor een specifieke video.

Om je gepersonaliseerde logo op een video weer te geven:

1. Ga naar Videobibliotheek op het dashboard van je website.
  2. Wijs de betreffende video aan en klik op het Bewerken-pictogram.
  3. Scrol omlaag en klik op de Insluitopties-knop.
    • Als je geen Premiumpakket hebt, verschijnt in plaats daarvan de Upgrade om te activeren-knop.
  4. Selecteer Aangepast logo
  5. Klik op Logo kiezen.
  6. Selecteer het gewenste logo en klik op Logo kiezen
  7. Selecteer wanneer het logo verschijnt:
    • Weergeven op bedieningsbalk: Het logo verschijnt op de bedieningsbalk.
    • Altijd weergeven: Het logo verschijnt zelfs als er geen bedieningsbalk is.