Wix Video: Kanalen bekijken en beheren

Leestijd 2 minuten
Met Wix Video kun je je kanalen efficiënt beheren door inhoud te filteren op basis van de naam of de datum waarop deze voor het laatst is gewijzigd. Door de video's in je kanalen opnieuw te ordenen, kun je deze naar wens organiseren en het gemakkelijker maken om je inhoud te vinden.
Lees in dit artikel meer over:

De kanalen in je videobibliotheek filteren

Door de kanalen in je videobibliotheek te filteren op naam of de datum waarop deze voor het laatst zijn gewijzigd, kun je bepaalde kanalen gemakkelijker vinden.

Om de kanalen in je videobibliotheek te filteren:

1. Ga naar Kanalen op het dashboard van je website.
  2. Klik op het dropdownmenu en selecteer een optie:
    • Laatst gewijzigd
    • A-Z

De volgorde van de video's in een kanaal wijzigen

Wijzig de volgorde van de video's in je kanalen, zodat je ze beter kunt organiseren en sneller kunt vinden.
Belangrijk:
  • Veranderingen worden automatisch opgeslagen.
  • Voor optimale prestaties raden we een maximum van 50 video's per kanaal aan.

Om de volgorde van de video's in een kanaal te veranderen:

1. Ga naar Kanalen op het dashboard van je website.
  2. Selecteer het betreffende kanaal.
  3. Klik en sleep de video's naar de gewenste volgorde.