Wix Video aanvraag: Integratie van de Wix Video bibliotheek met Online Programma's

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Hoewel het niet mogelijk is om online cursussen te maken met Wix Video, kun je de Wix Online Programma's-app gebruiken om de cursussen te maken die je nodig hebt. Lees meer
Tips:
  • De Online Programma's-app integreert niet met Wix Video maar biedt wel een handige oplossing om cursussen te maken terwijl we aan de slag gaan met dit verzoek.
  • Video's van Wix Video kunnen worden toegevoegd aan de Mediamanager wat betekent dat deze videobestanden kunnen worden toegevoegd aan cursussen.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.