Wix Studio: Klanten via een betaalverzoek laten betalen voor Premiumpakketten

Leestijd 3 minuten
Laat je klant rechtstreeks betalen voor hun nieuwe website-upgrade met behulp van betaalverzoeken. Zodra je een verzoek stuurt, kan je klant het pakket bekijken en de website zelf upgraden. Alle toekomstige facturering voor de website (inclusief verlengingen) kan door je klant worden beheerd.
Voordat je begint:
Om deze functie te gebruiken, moet je een Wix Specialist zijn die Wix Studio gebruikt. Betaalverzoeken kunnen worden gemaakt voor websites die zijn gebouwd met de Studio Editor, Editor X of de Wix Editor.
In dit artikel lees je meer over:

Een betaalverzoek versturen

1. Ga naar de upgradepagina om de opties voor Premiumpakketten te bekijken.
  2. Klik onder het gewenste pakket op Selecteren
  3. Selecteer een factureringscyclus en klik op Naar betaalpagina
  4. Klik op Maak een betaalverzoek aan
  5. Voeg het e-mailadres van je klant toe in het Voeg het e-mailadres van de klant toe of selecteer er een-veld.
  6. Klik op Verzoek verzenden. Je klant ontvangt een e-mail waarin hij of zij wordt uitgenodigd om het pakket te bekijken en de website te upgraden.
het versturen van een betaalverzoek

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over betaalverzoeken.