Wix Stores: Wix Reviews beheren

Leestijd 2 minuten
Zodra je productbeoordelingen ontvangt via Wix Reviews, kun je ze beheren, beantwoorden of verwijderen.
Lees in dit artikel meer over:

Beoordelingen die in behandeling zijn controleren en publiceren

Als je ervoor kiest om sommige of al je inkomende beoordelingen te modereren, moet je ze controleren wanneer ze binnenkomen. Je kunt beslissen of je ze wilt publiceren, beantwoorden en publiceren, of naar de prullenbak wilt verplaatsen.

Om beoordelingen die in behandeling zijn te bekijken:

1. Ga naar Recensies op het dashboard van je website.
  2. Klik op het In behandeling-tabblad.
  3. Selecteer de beoordeling die je wilt controleren.
  4. Kies wat je wilt doen:
    • Reageren: Klik op Reageren op beoordeling, voer je opmerking in en klik op Reageren.
    • Publiceren: Klik op Publiceren om de beoordeling op je website weer te geven.
    • Naar prullenbak: Klik op Afwijzen om spam of beledigende beoordelingen te verwijderen.

Live beoordelingen verwijderen

Misschien wil je bepaalde live beoordelingen verwijderen, bijvoorbeeld als de beoordeling een spambericht is.

Om live beoordelingen te verwijderen:

1. Ga naar Recensies op het dashboard van je website.
  2. Klik op het Gepubliceerd-tabblad.
  3. Selecteer de beoordeling die je wilt controleren.
  4. Klik op Afwijzen
Tip:
Als je per ongeluk een beoordeling hebt verwijderd, kun je naar het Afgewezen-tabblad gaan en de beoordeling opnieuw publiceren.

Beoordelingen importeren

Als je eerder beoordelingen voor je producten op een ander platform hebt verzameld (bijvoorbeeld Amazon) of via een andere beoordelings-app, kun je je beoordelingen importeren en op je website weergeven. Lees hoe je productbeoordelingen importeert.