Wix Stores: Voorraad bijwerken

Leestijd 2 minuten
Het Voorraad-tabblad is de plek om de voorraadniveaus bij te werken wanneer je nieuwe koopwaar ontvangt. Je kunt de voorraad van een enkel product of voor meerdere producten tegelijk bijwerken om tijd te besparen.

Om de voorraad bij te werken:

1. Ga naar Voorraad op het dashboard van je website.
  2. (Optioneel) Filter je producten om te vinden wat je wilt bijwerken:
    • Klik op de Filteren op-dropdown om producten die Op voorraad of Niet op voorraad zijn te bekijken.
    • Klik op Meer filters en selecteer de relevante filteroptie(s) (zoals filteren op categorieën).
  3. Kies wat je wilt doen:
Wil je meer lezen?
Bekijk de volledige Wix Learn cursus over het beginnen met Wix eCommerce