Wix Stores: Modalyst Dropshipping aan je webshop koppelen

Leestijd 5 minuten
Modalyst is een dropshipping-platform dat productleveranciers koppelt aan webshopeigenaren.
Nadat je aan Modalyst hebt gekoppeld, kies je de producten die je wilt verkopen, voeg je de nieuwe producten toe aan je webshop en begin je met verkopen. De leverancier houdt de voorraad bij en regelt de verzending voor je.
Kies hoe je verbinding wilt maken met Modayst:
Wix biedt nu twee manieren om Modalyst-producten te koppelen en toe te voegen:
  • Wix-dashboard: Begin met het toevoegen van voorgestelde producten voor je webshop. Prijzen, verzendkosten en meer zijn al ingesteld. Je kunt Modalyst-producten beheren vanuit het Wix-dashboard. Lees meer
  • Voeg de Modalyst-app toe: Voeg de Modalyst-app toe en ga vervolgens naar de Modayst-website om te kiezen welke producten je wilt toevoegen. Pas producten, prijzen, verzending en meer aan in het Modayst-dashboard. Lees hieronder meer:
In dit artikel lees je meer over:

Koppelen in het Wix-dashboard

Belangrijk:
We zijn bezig met het uitbrengen van deze manier om Modalyst te koppelen en het is nog niet voor alle gebruikers beschikbaar. Als wat je ziet op het Find Products to Sell-tabblad anders is dan in de afbeelding hieronder, is deze optie niet beschikbaar voor jou.
Vind producten die je klanten wilt aanbieden, rechtstreeks vanaf het Wix-dashboard. Kies uit print on demand-producten waaraan je je logo of ontwerp kunt toevoegen of selecteer gewone dropshipping-producten die je klanten meteen kunt aanbieden.
Een screenshot van het Vind producten om te verkopen-tabblad op het dashboard.

Om Modalyst-producten aan je webshop toe te voegen:

1. Ga naar Find Product to Sell.
  2. Kies wat je wilt toevoegen:
    • Print on demand-producten: Selecteer producten waaraan je je eigen ontwerp kunt toevoegen.
    • Kant-en-klare producten: Selecteer producten die klaar zijn om in je webshop aan te bieden.
  3. Klik op Add Products.
Let op:

Koppelen door de Modayst-app toe te voegen

Koppel je Wix-website aan een Modalyst-account om aan de slag te gaan.

Om Modalyst te koppelen:

1. Klik hier om toegang te krijgen tot de app.
  2. Klik op Toevoegen aan website
  3. Controleer de machtigingen en klik op Toevoegen aan website.
  4. Selecteer een optie:
    • Nieuw account aanmaken: Volg de instructies om een nieuw Modalyst-account aan te maken.
    • Koppel een bestaand account: Log in op je Modalyst-account. Je kunt één Modalyst-account aan één website koppelen.
  5. Ga naar Modalyst en begin met het toevoegen van producten aan je webshop.
Heb je al een Modalyst-account?
  • In Modalyst kan elk account aan één website worden gekoppeld. Als je account al is gekoppeld, kun je:
    • Maak een tweede Modalyst-account aan en koppel deze.
    • Verwijder je bestaande webshop wanneer daarom wordt gevraagd tijdens de installatie en ga vervolgens naar Connect Your Store in het Modalyst-dashboard om verbinding te maken.
  • Als je Modalyst-account momenteel niet is gekoppeld, ga je naar Connect Your Store in het Modalyst-dashboard om te koppelen.

Veelgestelde vragen

Klik hieronder voor antwoorden op de meest gestelde vragen over het koppelen van Modalyst.
Bekijk deze video of lees de onderstaande instructies om aan de slag te gaan:

Nadat je Modalyst hebt gekoppeld kun je: