Wix Stores: Lokale bezorgbestellingen bekijken en uitvoeren

Leestijd 2 minuten
Pas de kolommen op het Bestellingen-tabblad aan zodat je gemakkelijk al je lokale bezorging en geplande bestellingen kunt bekijken, zodat je ze op tijd bij je klanten kunt krijgen.

Stap 1 | Pas de kolommen op het Bestellingen-tabblad aan

Door de kolommen 'Bezorgmethode' en 'Bezorgtijd' toe te voegen aan je lijst met bestellingen, kun je in één oogopslag je aankomende lokale bestellingen bekijken en zien welke meteen moeten worden afgehandeld.

Om de kolommen op het Bestellingen-tabblad aan te passen:

1. Ga naar Bestellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik rechtsboven op het Instellingen-pictogram .
  3. Vink de selectievakjes naast Bezorgmethode en Bezorgtijd aan.
  4. (Aanbevolen) Schakel de selectievakjes uit naast kolommen die je niet nodig hebt.

Stap 2 | Filter de bestellingen die worden weergegeven

Filter je bestellijst om je te helpen focussen op de taak die jij of je medewerkers als volgende willen uitvoeren.
Als een medewerker bijvoorbeeld lokale bezorgbestellingen voorbereidt die op 2 november moeten worden bezorgd, kunnen ze de bestellijst filteren om die bestellingen weer te geven en de rest te verbergen.

Om de bestellijst te filteren voor lokale bezorging:

1. Klik rechts op Filter.
  2. (Optioneel) Selecteer de selectievakjes naast Niet verwerkt en Gedeeltelijk verwerkt.
  3. Voer een of beide van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer de optie voor lokale bezorging onder Bezorgmethode.
    • Selecteer onder Bezorgtijd de betreffende bezorgdag.

Stap 3 | Bewaar je bestellijstweergave

Zodra je de kolommen en filters hebt zoals je ze wilt, kun je je weergave opslaan. Je kunt zelfs meerdere weergaven opslaan voor verschillende doeleinden. Als je bijvoorbeeld vanaf twee locaties bezorgt, kun je de weergave voor elk afzonderlijk opslaan.
Wanneer je bestellingen wilt afhandelen, selecteer je na de configuratie simpelweg de gewenste weergave.