Wix Stores: Klanten een keuze uit bezorgopties bieden

Leestijd 1 minuten
Laat klanten de verzendoptie kiezen die het beste bij hen past en geld besparen door een goedkopere optie te kiezen of een hoger tarief betalen om goederen sneller te ontvangen.
Het aanbieden van meer dan één bezorgoptie is beschikbaar wanneer je de volgende verzendregels instelt:
  • Vast tarief
  • Aan de hand van gewicht
  • Aan de hand van prijs
  • Tarief per product
  • Door USPS berekend tarief
Begin met het maken van de eerste bezorgoptie en klik vervolgens op +Voeg een extra bezorgoptie toe.
Tips:
  • Als je meerdere bezorgopties wilt aanbieden, waaronder een gratis optie, selecteer je een regel (bijv. Vaste prijs) en maak je een van de opties gratis (bijv. standaardverzending voor €0,-, per koerier verzenden voor €8,-).
  • Je kunt verzendopties aan je klanten weergeven in de winkelwagen. Lees hoe