Wix Stores: Instellen hoe verzendingskosten en belasting worden weergegeven op de winkelwagenpagina

Leestijd 2 minuten
Je kunt de verzendkosten en belastingkosten van je klanten direct op de winkelwagenpagina weergeven.
Klanten kunnen hun locatie op de winkelwagenpagina zien. Ze kunnen vervolgens klikken om een andere locatie in te voeren, bijvoorbeeld als ze naar een andere bestemming verzenden.
Als je meer dan één bezorgoptie hebt gemaakt, kunnen ze de gewenste optie kiezen.
Klanten zien dan een bijgewerkte totaalprijs, gebaseerd op de geselecteerde locatie en bezorgoptie.
Als je de verzendkosten en belasting liever niet op de winkelwagenpagina wilt weergeven, kun je beide verbergen.
Belangrijk:
Geschatte belastingen worden niet weergegeven als je belastingen hebt opgenomen in de prijs van je producten. Lees meer

Om schattingen voor verzending en belasting op je winkelwagenpagina weer te geven of te verbergen:

1. Ga naar de Winkelwagen-pagina in de Editor.
2. Klik op de winkelwagen in de Editor.
3. Klik op Instellingen.
4. Klik op het Instellingen-tabblad.
5. Selecteer of deselecteer het selectievakje Bezorgkosten. Indien geselecteerd, zien klanten een vervolgkeuzelijst met relevante bezorgopties voor hun locatie.

6. Schakel het selectievakje Belastingkosten in of uit. Indien geselecteerd, zien klanten de relevante belastingraming voor hun locatie.

Tip:
Overal waar productprijzen worden weergegeven, kun je een belastingbericht weergeven. Het bericht geeft aan of de prijs inclusief of exclusief belasting is. Lees hoe