Wix Stores: iZettle-producten importeren naar je webshop

Belangrijk:
iZettle is tijdelijk verwijderd uit de Appmarkt.
Gebruik je de commerciële tools van iZettle om een fysieke winkel te beheren? Als dat zo is, kun je de iZettle-importeur gebruiken om je producten naar Wix te uploaden en online te verkopen. Lees meer over Wix Stores

Veelgestelde vragen

Producten importeren uit je iZettle Store

1. Als je dat nog niet hebt gedaan, ga naar Wix.com en klik op Inloggen om een Wix-account aan te maken.
  2. Selecteer een template. Lees meer
  3. Klik links in de Editor op Apps toevoegen .
  4. Begin iZettle in het zoekveld te typen en klik om de app te selecteren.
  5. Klik op +Toevoegen.
  6. Toegang tot de iZettle-importeur:
    1. Ga naar het Apps beheren-tabblad.
    2. Klik op Openen naast Importeren van iZettle.

7. Klik op Account koppelen.

8. Log in op je iZettle-account.
  9. Klik op Importeren (kan enkele minuten duren).
    Let op: Je iZettle-producten met al hun details (productnaam, categorie, afbeeldingen, beschrijvingen, voorraadniveaus en meer) worden geïmporteerd naar Wix.
  10. Klik op Producten beheren om het product te bekijken dat je hebt geïmporteerd op het Producten-tabblad.
Volgende stappen:
Gebruik onze checklist om je te helpen bij het opzetten van je webshop en online te gaan. Nu bekijken