Wix Stores: Producten verwijderen

Leestijd 2 minuten
Houd je lijst met producten up-to-date door producten te verwijderen die je niet meer aanbiedt.
Belangrijk:
In dit artikel lees je hoe je:

Een enkel product verwijderen

Je kunt elk product dat je niet meer in je webshop hebt permanent verwijderen.

Om een enkel product te verwijderen:

1. Ga naar Producten op het dashboard van je website.
  2. Klik naast het product dat je wilt verwijderen op het Meer acties-pictogram .
  1. Klik op Verwijderen.
  2. Klik op Verwijderen om te bevestigen. Let op: Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

Meerdere producten tegelijk verwijderen

Bespaar tijd door meerdere producten permanent in bulk te verwijderen. Je kunt maximaal 999 producten tegelijk verwijderen.

Om meerdere producten tegelijk te verwijderen:

1. Ga naar Producten op het dashboard van je website.
  2. Selecteer wat je wilt verwijderen:
    • Alle producten verwijderen: Schakel het selectievakje linksboven in.
    • Specifieke producten verwijderen: Schakel de selectievakjes naast de desbetreffende producten in.
  3. Klik op Meer acties.
  1. Selecteer Verwijderen.
  2. Klik op Verwijderen om te bevestigen. Let op: Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.