Wix Stores: Instellen hoe klanten meer producten bekijken in je productgalerij

Leestijd 4 minuten
Wanneer er standaard een groot aantal producten in een productgalerij staan, kunnen klanten op een 'Meer laden'-knop klikken om extra producten te bekijken.
Je kunt de 'Meer laden'-knop van je productgalerij vervangen door paginering of oneindig scrollen.
In dit artikel lees je hoe je het volgende instelt:
Tip:
Het aanpassen van het aantal rijen en kolommen in de galerij heeft invloed op hoeveel producten per pagina worden weergegeven. Ga naar het Indeling-tabblad om de rijen en kolommen aan te passen.

De 'Meer laden'-knop instellen

Je kunt de kleuren, het lettertype en de vorm van de 'Meer laden'-knop aanpassen aan het ontwerp van je website.

Om de 'Meer laden'-knop in te schakelen en aan te passen:

1. Klik op de betreffende productgalerij in de Editor.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Klik op het Instellingen-tabblad.
  4. Scrol omlaag en selecteer de 'Meer laden'-knop.
  5. (Optioneel) Bewerk de knoptekst:
    1. Klik op het Tekst-tabblad.
    2. Bewerk de 'Meer laden'-knoptekst.
    3. Bewerk de 'Vorige laden'-knoptekst.
  6. Klik op het Ontwerp-tabblad.
  7. Klik op de Meer laden/Vorige-knop.
  8. Kies wat je aan wilt passen:
    • Tekstlettertype en -kleur: Selecteer een tekstlettertype en -kleur.
    • Stijl: Selecteer een knopstijl.
    • Achtergronddekking en -kleur: Selecteer de achtergrondkleur en verander de dekking.
    • Randbreedte (px) en kleur: Selecteer de randkleur en verander de randbreedte.
    • Hoekradius (px): Maak de hoeken van de knop ronder (hoger getal) of vierkanter (lager getal).
    • Breedte van knop: Wijzig de breedte van de knop.

Paginering instellen

Voeg paginering toe en pas het uiterlijk aan. Als je webshop veel pagina's heeft, kun je pijlen toevoegen die naar de eerste en de laatste pagina verwijzen.

Om paginering in te schakelen en aan te passen:

1. Klik op de betreffende productgalerij in de Editor.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Klik op het Instellingen-tabblad.
  4. Scrol omlaag en selecteer Paginering.
  5. Pas de indeling aan:
    1. Klik op het Indeling-tabblad.
    2. Scrol omlaag en kies een pagineringstijl.
    3. Klik op de Eerste/laatste pijlen-schakelaar om een set pijlen toe te voegen die naar de eerste en de laatste pagina verwijzen.
    4. Lijn de paginering links, rechts of in het midden uit.
  6. Pas het lettertype aan:
    1. Klik op het Ontwerp-tabblad.
    2. Klik op Paginering.

3. Kies een lettertype voor de pijlen en paginanummers.
    4. Selecteer een kleur voor de pagina die de klant bekijkt.

Oneindig scrollen instellen

Met oneindig scrollen kunnen klanten door al je producten blijven scrollen zonder te klikken om van pagina naar pagina te gaan.

Om oneindig scrollen in te schakelen:

1. Klik op de betreffende productgalerij in de Editor.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Klik op het Instellingen-tabblad.
  4. Scrol omlaag en selecteer Oneindig scrollen.