Wix Stores: Een product weergeven of verbergen in je Facebook-winkel

Leestijd 3 minuten
Belangrijk:
Verberg producten die je niet wilt weergeven in je Facebook-winkel, je Wix-website of geen van beide. Je kunt categorieën ook herschikken en de categorie die je wilt weergeven selecteren.
In dit artikel lees je hoe je:

Een product verbergen in je Facebook-winkel

Het is mogelijk om een product te verbergen in je Facebook-winkel en het live te laten staan in je Wix-winkel.

Om een product te verbergen in je Facebook-winkel:

1. Ga naar het Facebook-winkelkanaal op het dashboard van je website.
  2. Klik naast het product dat je wilt verbergen op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Publicatie ongedaan maken
  1. Klik op Product publiceren ongedaan maken om te bevestigen.
Let op:
Om een niet-gepubliceerd product te publiceren, klik je op het Meer acties-pictogramen selecteer je Publiceren.

Een product verbergen op je website en in je Facebook-winkel

Het verbergen van een product in het Webshop producten-tabbkad verbergt het van je website en Facebook-winkel.

Om een product te verbergen voor zowel je website als je Facebook-winkel:

1. Ga naar Producten op het dashboard van je website.
  2. Wijs het product dat je wilt verbergen aan en klik op het Verbergen-pictogram
Let op:
  • Elk product dat je verwijdert uit je Wix-winkel wordt ook verwijderd uit je Facebook-winkel.
  • Om je Facebook-winkel volledig te ontkoppelen, ga je naar het Facebook-tabblad, klik je bovenaan op het Meer acties-pictogramen selecteer je Account ontkoppelen.

Productcategorieën opnieuw ordenen

Je kunt de volgorde van de categorietabbladen van je webshop aanpassen.

Om categorieën opnieuw te ordenen:

1. Ga naar het Facebook-winkelkanaal op het dashboard van je website.
  2. Scrol omlaag naar de Categorieën-lijst.
  3. Klik op een categorie en sleep deze omhoog of omlaag.