Wix Stores: Een pagina verwijderen

Leestijd 1 minuten
Wix Stores worden geleverd met bepaalde pagina's die essentieel zijn voor het functioneren van je webshop en die niet kunnen worden verwijderd. Dit zijn de Productpagina, de Bedankpagina en de Winkelwagenpagina.
Je kunt echter wel een webshoppagina met een productgalerij verwijderen.
Belangrijk:
Als je al je webshoppagina's verwijdert, wordt je webshop (inclusief de Productpagina, Bedankpagina of Winkelwagenpagina) van je website verwijderd. Klik hier om meer te lezen over het verwijderen van Wix Stores.

Om een webshoppagina te verwijderen:

1. Klik links in de Editor op Pagina's
  2. Klik op Hoofdpagina's.
  3. Klik naast de webshoppagina die je wilt verwijderen op het Meer weergeven-pictogram .
    Tip: Webshoppagina's hebben een boodschappentas-pictogram.

4. Selecteer Verwijderen.
  5. Klik op Verwijderen om te bevestigen.