Wix Stores: Een 'Niet op voorraad'-bericht op een product weergeven

Leestijd 2 minuten
Wanneer een van je producten niet op voorraad is, verschijnt er automatisch een 'Niet op voorraad'-bericht in de Productgalerij en op de Productpagina.
Tip:
In plaats van het 'Niet op voorraad'-bericht kun je 'Terug op voorraad'-meldingen instellen. Wanneer een artikel niet op voorraad is, zien klanten een 'Melden wanneer beschikbaar'-bericht en kunnen zij zich aanmelden om een e-mail te ontvangen wanneer het artikel weer beschikbaar is. Lees meer
In dit artikel lees je hoe je:

Het bericht aanpassen in Productgalerijen

Je kunt de tekst van het 'Niet op voorraad'-bericht aanpassen en wijzigingen aanbrengen in het lettertype en de tekstkleur.

Om het 'Niet op voorraad'-bericht in Productgalerijen aan te passen:

1. Klik op de Productgalerij in de Editor.
  2. Klik op het Instellingen-pictogram.
  3. Pas het lettertype en de kleur van het bericht aan:
    1. Klik op het Ontwerp-tabblad.
    2. Ga omlaag naar de Niet op voorraad lettertype en kleur-instelling.
    3. Klik op het Tekst-pictogram om een lettertype en letterstijl te selecteren.
    4. Klik op de kleurenkiezer en kies een tekstkleur.
  4. Bewerk de tekst:
    1. Klik op het Tekst-tabblad.
    2. Bewerk de 'Niet op voorraad'-tekst.

Het bericht op de Productpagina aanpassen

Wanneer een product niet op voorraad is, verandert de Toevoegen aan winkelwagen-knop op de productpagina automatisch in een Niet op voorraad-knop. De kleur en het lettertype van deze knop kunnen niet worden bewerkt, maar de tekst van het bericht wel.

Om het 'Niet op voorraad'-bericht in de Productpagina aan te passen:

1. Klik op de productpagina in de Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Tekst-tabblad.
  4. Bewerk de tekst van het 'Niet op voorraad'-bericht.