Wix Stores: Een loyaliteitsprogramma maken met de Smile: Points & Rewards-app

Leestijd 3 minuten
Moedig je klanten aan om terug te komen en meer aankopen te doen door een Loyaliteitsprogramma toe te voegen.
Met de Smile-app kun je een loyaliteitsprogramma samenstellen dat bij jouw bedrijf past. Bepaal welke acties punten opleveren (aankopen, delen op social media, review achterlaten etc). Na voldoende punten te hebben verzameld, kunnen klanten deze inwisselen bij hun volgende aankoop.
Let op:

Klantenervaring

Wanneer klanten je website bezoeken op desktop of mobiel, zien ze de launcher van het loyaliteitsprogramma.
Nadat ze erop hebben geklikt, kunnen klanten in het loyaliteitsprogrammapaneel lezen hoe ze kunnen beginnen met het verdienen en inwisselen van punten.

Stap 1 | Voeg de app toe en maak een Smile-account aan

Dit loyaliteitsprogramma wordt aangeboden via de Smile: Points & Rewards-app van derden. Voeg de app toe aan je site om aan de slag te gaan.

Stap 2 | Beantwoord de eerste installatievragen

Nu zul je een paar vragen gaan beantwoorden om je op weg te helpen. Maak je geen zorgen als je niet zeker weet wat je moet antwoorden. Je kunt je keuzes later in het Smile-dashboard gewoon nog wijzigen.

Stap 3 | Personaliseer het loyaliteitsprogramma

Met de Smile-app kun je je klanten verschillende manieren bieden om punten te verdienen en je kunt het uiterlijk van het loyaliteitsprogramma op je site en in e-mails aanpassen en meer.

Ontdek de aanpassingsopties:

• Voeg manieren toe waarop je klanten punten kunnen verdienen. Lees hoe
  • Voeg manieren toe waarop klanten punten kunnen inwisselen. Lees hoe
  • Stel in wanneer punten verlopen. Lees hoe
  • Pas aan hoe je loyaliteitsprogramma op je website verschijnt. Lees hoe

Tip:
Ga naar smile.io en log in om toegang te krijgen tot het Smile dashboard.