Wix Stores: Een 301-omleiding naar een specifieke productpagina instellen

Leestijd 1 minuten
Met Wix Stores kun je de URL van je productpagina bewerken onder de SEO-instellingen van het product. Lees meer. Je kunt hiertoe besluiten als je de naam van een van je producten hebt veranderd. Om ervoor te zorgen dat je geen gebroken links hebt, kun je 301-omleidingen maken van de oude product-URL's naar de nieuwe. Lees meer over 301-omleidingen.
Tip:
Als je je website naar Wix hebt overgezet en je het pad voor een groep URL's moet wijzigen (bijvoorbeeld: mijnprofessionelewebsite.com/producten/productnaam -> mijnprofessionelewebsite.com/product-pagina/product-naam), kun je in plaats daarvan een groeps-omleiding gebruiken. Lees meer

Om 301-omleidingen in te stellen voor je productpagina's:

1. Ga naar je SEO-dashboard.
  2. Selecteer Naar URL-omleidingsmanager onder Tools en instellingen.
  3. Klik op + Nieuwe omleiding
  4. Selecteer Enkele omleiding.
  5. Voer onder Oude URL de oude productpagina-URL in waarvan je wilt omleiden, (bijv. /product-pagina/cactus).
  6. Begin met het typen van de nieuwe URL en selecteer deze uit de dropdown (bijv. /product-pagina/vetplant).
  7. Klik op Opslaan om af te ronden of klik op Opslaan en andere toevoegen om meer toe te voegen.