Wix Stores: Modalyst print-on-demand-producten maken

Leestijd 3 minuten
Verkoop unieke T-shirts, hoodies, telefoonhoesjes en nog veel meer met je eigen ontwerpen. Je kunt je bedrijfslogo, tekst of je eigen creatieve afbeelding toevoegen en het product dat je in je webshop hebt gemaakt verkopen.
Wanneer klanten je print-on-demand-product kopen, maakt Modalyst het en verzendt het naar je klant.
Belangrijk:
Momenteel kun je producten alleen verzenden naar klanten in de VS. Je kunt echter wel print-on-demand-producten verkopen als je bedrijf zich buiten de VS bevindt.
Voordat je begint:
Voeg de Modalyst-app toe en koppel je Wix-webshop aan Modalyst.
Lees in dit artikel meer over:

Een print-on-demand-product maken

1. Ga naar het Modalyst-dashboard.
  2. Klik op Print on Demand.
  1. (Optioneel) Klik op More details (bijvoorbeeld verzendgegevens en retourbeleid).
  2. Klik op Design Product.
  3. Voeg gepersonaliseerde inhoud toe:
    • Voeg afbeeldingen toe:
      1. Klik op + Upload Image.
        Tip:  Afbeeldingen kunnen PNG of JPEG zijn. Afbeeldingen moeten 300 dpi of meer zijn.
      2. Upload een afbeelding.
      3. Gebruik de instellingen aan de rechterkant om het formaat van de afbeelding te wijzigen of te positioneren of een afbeeldingsfilter toe te voegen.
    • Voeg tekst toe:
      1. Klik links op het Text-tabblad.
      2. Klik op + Add Text.
      3. Voer je tekst in.
      4. Gebruik de instellingen aan de rechterkant om het lettertype te bewerken, de tekstkleur te wijzigen, de tekst te verplaatsen en meer.
  4. Als je klaar bent, klik je op Next.
  5. Schakel de selectievakjes uit naast mockup-afbeeldingen die je niet wilt weergeven en klik op Done.
    Let op:
    Meerdere mockup-afbeeldingen zijn niet voor alle producten beschikbaar.
  6. Klik op Done en selecteer Save and finish.
  7. Pas de productnaam, beschrijving, enzovoort aan, en voeg het print-on-demand-product toe aan je webshop. Lees hoe