Wix Stores: Modalyst Print on Demand-producten maken

Belangrijk:
De mogelijkheid om print on demand-producten te maken en te verkopen met Modalyst wordt stopgezet.
Als je POD-producten via Modalyst hebt verkocht, moet je enkele wijzigingen aanbrengen om print on demand-producten te blijven verkopen.

Aankomende wijzigingen

Vanaf 15 juli 2024 kun je geen nieuwe POD-producten meer maken.
Vanaf 9 september 2024 worden alle bestaande Modalyst POD-producten uit je webshop verwijderd. Dit betekent dat klanten je Modalyst POD-producten niet langer in je webshop kunnen kopen.
Let op:
  • Bestellingen die vóór 9 september van klanten zijn ontvangen en door jou zijn betaald, worden zoals gewoonlijk verwerkt.
  • 'Ready to sell'-producten van Modalyst worden niet beïnvloed door deze wijziging.

De laatste bestellingen verwerken

Zorg ervoor dat je betaalt voor alle bestellingen die je ontvangt in de laatste dagen voordat POD wordt stopgezet. Als je bijvoorbeeld op 8 september bestellingen voor POD-producten ontvangt, moet je deze op 8 september betalen, zodat ze kunnen worden verwerkt. Het is niet mogelijk om het verwerkingsproces te starten door voor die bestellingen op 9 september te betalen.

Doorgaan met het verkopen van POD-producten

Je kunt je eigen print on demand-producten blijven maken en deze in je webshop verkopen met een andere app. Ga naar de Wix Appmarkt om te kiezen uit de grote verscheidenheid aan Print on Demand-apps.
Screenshot van de POD-apps die beschikbaar zijn in de Wix Appmarkt

Hulp nodig?

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met de Klantenservice.