Aanvraag: De afdrukbare bestelpagina aanpassen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Belangrijk:
Deze functie-aanvraag is relevant voor Wix Stores, Wix Bookings en Wix Restaurants Orders (Nieuw).
Wanneer je momenteel een bestelling afdrukt op het Bestellingen-tabblad van het dashboard, is het niet mogelijk om de pagina aan te passen.
Tip:
Het is wel mogelijk om je bestellingen naar een CSV-bestand te exporteren. Wanneer je dit doet, kun je de informatie selecteren die je in het bestand wilt weergeven.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.