Wix Specialisten: Wix Payments aan je specialisten-account koppelen

Leestijd 6 minuten
Ontvang betalingen van alle grote creditcardmaatschappijen door Wix Payments aan je specialisten-account te koppelen. Na goedkeuring kun je Wix Payments gebruiken om uitbetalingen te ontvangen voor al je Klantfacturering-diensten.

Om Wix Payments aan je specialisten-account te koppelen:

1. Klik bovenaan je Wix-account op Specialistendashboard.
  2. Klik linksonder op het Instellingen-tabblad.
  3. Klik links op het Betalingen ontvangen-tabblad.
  1. Zorg ervoor dat Je bedrijfslocatie rechtsboven correct is. Klik op de dropdown en selecteer een andere locatie om deze te wijzigen.
  1. Klik naast Accepteer credit-/debitcards met Wix op Koppelen.
  1. Bekijk de lijst met goedgekeurde diensten van Wix Specialisten om ervoor te zorgen dat je klanten alleen factureert voor de vermelde diensten.
Belangrijk:
Als je klanten factureert voor diensten die NIET zijn opgenomen in de lijst met goedgekeurde diensten, klik dan op Ik bied ook andere diensten aan die hierboven niet worden vermeld. Je kunt dan een andere betaalprovider koppelen om te gebruiken voor het factureren van klanten.
7.  Selecteer Ik bied alleen de hierboven genoemde diensten aan en klik vervolgens op Doorgaan.
8. Selecteer je Bedrijfstype en vul de relevante onderdelen in.
9.  Klik op Opslaan als concept om je invoer op te slaan of klik op Verzenden om het ter verificatie in te dienen.
Let op:
Zodra je bent goedgekeurd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat je betalingen kunt ontvangen en uitbetalingen op je bankrekening kunt krijgen.