Wix Specialisten: Taken en deadlines beheren

Leestijd 3 minuten
Organiseer en prioriteer je werk als Wix Specialist. Maak taken aan, stel deadlines in en ontvang meldingen wanneer taken moeten worden uitgevoerd. Je kunt taken aan jezelf of aan iemand in je team toewijzen en deze aan je contacten koppelen. Als je klaar bent, markeer je de taak als voltooid.

Een taak creëren

Voeg nieuwe taken toe aan je bord in slechts een paar klikken. Klik gewoon op + Nieuwe taak en beschrijf wat er gedaan moet worden - elk ander detail is optioneel. Zorg ervoor dat je taak wordt gedaan door een deadline in te stellen.
Creëer taken automatisch:
Stel automatiseringen in die taken voor je maken als reactie op een trigger die je kiest.

Om een nieuwe taak te creëren:

1. Klik bovenaan je Wix-account op Specialisten dashboard.
  2. Klik links op het CRM-tools tabblad.
  3. Klik links op het Taken en deadlines-tabblad.
  4. Klik rechtsboven op +Nieuwe taak.
  5. Schrijf je taak in het tekstveld.
  6. (Optioneel) Voeg de volgende details toe:
    • Deadline: Selecteer de deadline voor deze taak.
    • Link naar contactpersoon: Selecteer de relevante contactpersoon in het dropdownmenu.
    • Toewijzen aan je team: Wijs de taak toe aan jezelf of aan iemand in je team.
      Let op: Deze functie komt binnenkort beschikbaar voor specialisten.
  7. Klik op Opslaan om je taak op te slaan.
Een taak als voltooid markeren op het tabblad Taken en deadlines in het Specialistendashboard

Taken bekijken en beheren

Ga naar Taken en deadlines om een lijst te zien van al je openstaande taken. Hier kun je je taken bewerken, taken die je niet nodig hebt verwijderen, en voltooide taken van de lijst afvinken.

Om je taken te beheren:

1. Klik bovenaan je Wix-account op Specialisten dashboard.
  2. Klik links op het CRM-tools tabblad.
  3. Klik links op het Taken en deadlines-tabblad.
  4. Wijs de betreffende taak aan en kies wat je wilt doen:
    • Als voltooid markeren: Selecteer het selectievakje naast de taak om deze als voltooid te markeren.
    • Bewerken: Klik op Bewerken om de details van de taak bij te werken.
    • Verwijderen: klik op het Verwijderen-pictogramom de taak te verwijderen.
Een screenshot van het tabblad Taken en deadlines in het Specialistendashboard
Tip:
Je hebt op elk moment toegang tot je voltooide taken. Klik linksboven op Taken en selecteer Voltooid.

Een melding ontvangen wanneer een deadline nadert

Blijf altijd op de hoogte van je werk door meldingen voor taken in te schakelen. Stel in dat meldingen op je dashboard verschijnen wanneer een taak moet worden uitgevoerd. Je kunt de melding ook in je webbrowser krijgen, zelfs als je niet op Wix.com bent.

Om meldingen voor je taken in te stellen:

1. Klik bovenaan je Wix-account op Specialisten dashboard.
  2. Klik links op het Instellingen-tabblad.
  3. Klik links op het Instellingen inbox-tabblad.
  4. Klik op Meldingen bewerken.
  5. (Optioneel) Schakel Meldingen voor je bureaublad inschakelen in om meldingen te ontvangen, zelfs wanneer je niet op Wix.com bent.
  6. Schakel dashboardmeldingen in:
    1. Klik op het Dashboard-gedeelte.
    2. Activeer de relevante schakelaars onder Taken en deadlines:
      1. Deadline is nu: Ontvang een melding wanneer taken moeten worden voltooid.
      2. Taak toegewezen aan jou: Ontvang een melding wanneer er taken aan je worden toegewezen.
  7. Schakel e-mailmeldingen in:
    1. Klik op het E-mail-gedeelte.
    2. Schakel Deadline is nu in om een melding te krijgen wanneer taken moeten worden uitgevoerd.