Wix Specialisten: De inbox beheren

Leestijd 8 minuten
Gebruik het Inbox-tabblad op je specialistendashboard om berichten van al je klanten te bekijken en te beantwoorden. Dit tabblad is gebaseerd op je account en niet gekoppeld aan specifieke websites, dus je kunt berichten van klanten uit je gehele specialisten-account beheren.
Let op:
CRM-tools die websitegebaseerd zijn, zijn niet beschikbaar op dit accountgebaseerde Inbox-tabblad (bijvoorbeeld het chatten met klanten die een website bezoeken).

De inbox beheren

Bekijk en beantwoord berichten met opgeslagen antwoorden, betaalverzoeken, bijlagen en meer. Je kunt je Inbox-gesprekslijsten ook bewerken.

Om je inbox te beheren:

1. Klik bovenaan je Wix-account op Specialisten dashboard.
  2. Selecteer links het Inbox-tabblad.
  3. Kies wat je wilt doen:

Inbox-instellingen beheren

Kies je meldingsinstellingen, koppel Facebook-pagina's en bewerk je e-mailinstellingen voor je inbox.