Wix Restaurants: Het aantal bestellingen dat geplaatst wordt beperken

Leestijd 2 minuten
Belangrijk:
Verhoog je verwerkingstijd door besteltempo te gebruiken om een vlotte service tijdens je piekuren te garanderen.

Stel het aantal bestellingen in dat je restaurant elke 15 minuten kan uitvoeren en wanneer dit van toepassing moet zijn. Zodra je de limiet hebt bereikt, zullen klanten die hun bestellingen plaatsen langere uitvoeringstijden zien.
In dit artikel lees je meer over:

Een besteltempo instellen

Stel het maximum aantal bestellingen in dat je restaurant per 15 minuten kan uitvoeren en stel je spitsuren in. Je kunt ook contactloze dine-in bestellingen opnemen.
Belangrijk:
Besteltempo is alleen beschikbaar voor 'Zo snel mogelijk'-bestellingen.

Om een besteltempo in te stellen:

1. Ga naar Bestel-instellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op Geavanceerd.
  3. Klik op de Besteltempo-schakelaar:
    • Ingeschakeld: Beperk het aantal geplaatste bestellingen volgens je spitsuren:
      • Bestellimiet per 15 minuten: Voer het aantal bestellingen in dat je elke 15 minuten kunt uitvoeren.
      • Voeg contactloze Dine-in bestellingen toe: Schakel dit in om contactloze dine-in bestellingen op te nemen.
      • Spitsuren: Stel de dagen van de week en de tijden van de dag in waarop het bestellimiet moet worden toegepast en klik op Toepassen.
    • Uitgeschakeld: Klanten kunnen zonder beperkingen bestellingen plaatsen op je website.
  4. Klik op Opslaan.
Een screenshot van het instellen van het besteltempo

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het besteltempo.