Wix Restaurants: Een menu dupliceren

Leestijd 2 minuten
Dupliceer je menu om er een extra concept van te maken. Deze optie is perfect om te experimenteren met nieuwe ideeën of om op maat gemaakte versies van je menu te maken voor verschillende gelegenheden.
Alle menu-onderdelen en -items worden gedupliceerd en als je Wix Restaurant Orders (Nieuw) gebruikt, worden wijzigingen, varianten, belasting, voorraad en instellingen ook gedupliceerd.
In dit artikel lees je hoe je:

Een menu dupliceren

1. Ga naar Menu's" target="_blank") op het dashboard van je website.
  2. Klik naast de titel van je menu op het Meer acties-pictogram.
  3. Selecteer Menu dupliceren.
  4. Klik op Dupliceren.
  5. Controleer je gedupliceerde menu, breng wijzigingen aan of publiceer deze meteen.
een screenshot van het dashboard van de Wix-website met een klik op meer acties en met de optie het menu te dupliceren in rood

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het dupliceren van je menu: