Wix Restaurants: De mobiele weergave van je Orders-app aanpassen

Leestijd 3 minuten
Pas het uiterlijk van je Wix Restaurants Orders-app op mobiele telefoons aan en kies wat de klanten te zien krijgen over je menu en gerechten. De app heeft ingebouwde responsieve functies, dus hij is al ontworpen om er ideaal uit te zien op elk schermformaat. Je kunt de indeling en het ontwerp aanpassen zodat je menu op mobiel opvalt waar het moet opvallen.
Mobiele weergave van je Online bestellen-pagina in de Editor van je website
Voordat je begint:
Zorg ervoor dat je de Wix Restaurants Orders-app aan je website hebt toegevoegd.
Belangrijk:
De desktop- en mobiele versies van de website vertegenwoordigen verschillende weergavemodi van dezelfde website. Het zijn geen aparte websites. Wijzigingen aan de desktopwebsite hebben invloed op de mobielvriendelijke weergave, terwijl wijzigingen aan de mobiele website geen invloed hebben op de desktopweergave.
In dit artikel lees je hoe je:

De indeling van je Orders-app op mobiel wijzigen

Wijzig de indeling van je Wix Restaurant Orders-app op mobiel, zonder dat dit gevolgen heeft voor de desktopversie.

Om de indeling voor mobiel te veranderen:

1. Open de mobiele Editor.
  2. Ga naar de pagina met de Online bestellen-app.
  3. Klik in de Editor op de Online bestellen-app.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op het Indeling-tabblad.
  6. Klik op het Algemeen-tabblad.
  7. Pas de indeling aan met behulp van de volgende opties:
    • Menubeschrijving: Een algemene beschrijving van je menu.
    • Onderdeel afbeelding: Afbeeldingen voor elk onderdeel in je menu (bijv. voorgerechten, desserts, etc.).
    • Onderdeel beschrijving: Een beschrijving voor elk onderdeel in je menu.
    • Uitlijning: Kies hoe de inhoud moet worden uitgelijnd: Links, Midden, of Rechts.
    • Onderdeel afbeelding hoogte: Sleep de schuifregelaar om de hoogte van de onderdeelafbeelding op je menu aan te passen.

De indeling van je gerechten op mobiel wijzigen

Pas het uiterlijk van je gerechten aan op je Orders-app op mobiel. Kies of je voor elk gerecht een afbeelding, een beschrijving en speciale gerechtlabels wilt weergeven (bijv. gekruid, veganistisch, etc.).

Om de gerechtindeling voor mobiel te veranderen:

1. Open de mobiele Editor.
  2. Ga naar de pagina met de Online bestellen-app.
  3. Klik in de Editor op de Online bestellen-app.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op het Indeling-tabblad.
  6. Klik op het Gerecht-tabblad.
  7. Pas de indeling aan met behulp van de volgende opties:
    • Afbeeldingen gerecht: Een afbeelding van elk gerecht.
    • Beschrijving gerecht: Een algemene beschrijving van elk gerecht.
    • Gerechtlabels: Speciale etiketten voor elk gerecht (bijv. gekruid, veganistisch, enz.).
    • Kies een pagina-indeling voor je gerechten:
      • Strook: Toont menu-items in een lijst met kleine afbeeldingen van de gerechten naast de beschrijving.
      • Kaart: Toont menu-items in kaarten met grote afbeeldingen van de gerechten boven de beschrijving.
        • Hoekradius: Versleep de schuifregelaar om de hoekradius van de gerechtafbeeldingen aan te passen.
    • Ruimte tussen kaarten: Sleep de schuifregelaar om de ruimte tussen de gerechten aan te passen.

De tekstgrootte voor mobiel instellen

Pas de grootte van de tekst aan voor mobiele telefoons en laat je tekst opvallen waar dat nodig is, zonder de desktopversie te beïnvloeden. Je kunt verschillende titels, beschrijvingen en menutabbladen aanpassen voor de mobiele weergave van je restaurant.

Om de tekstgrootte voor mobiel in te stellen:

1. Open de mobiele Editor.
  2. Ga naar de pagina met de Online bestellen-app.
  3. Klik in de Editor op de Online bestellen-app.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik op het Ontwerp-tabblad.
  6. Versleep de schuifregelaars om de grootte van de volgende tekst aan te passen:
    • Titel menu: De titel die bovenaan je menu verschijnt.
    • Menubeschrijving: De beschrijving van het menu.
    • Onderdeel tabblad: De tabbladen bovenaan de Orders-app.
      Let op: Als je verschillende onderdelen binnen een menu-onderdeel hebt, krijg je daar bovenaan tabbladen voor.
    • Titel onderdeel: De titel die bovenaan een menu-onderdeel verschijnt.
    • Onderdeel beschrijving: De beschrijving van een menu-onderdeel.
    • Titel gerecht: De titel die voor je gerechten verschijnt.
    • Gerechtbeschrijving: De beschrijving van een gerecht die onder de titel van het gerecht verschijnt.
  7. (Optioneel) Klik op Resetten naar origineel ontwerp om het oorspronkelijke ontwerp van je tekst te herstellen.