Wix Restaurants: De afhaaltijden voor bestellingen wijzigen

Belangrijk:
Stel in op welke tijden klanten hun bestellingen kunnen afhalen. Je kunt afhalen tijdens de openingstijden instellen of specifieke tijden instellen die passen bij jouw planning. Als je bijvoorbeeld een afhaaltijd instelt vanaf 12 uur 's middags, zorgt dat ervoor dat klanten rond lunchtijd aankomen voor hun lunchbestellingen.

Om de afhaaltijden van je restaurant te wijzigen:

1. Ga naar Bestellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op het Afhalen-tabblad.
  3. Wijs het Openingstijden-veld aan en klik op Bewerken om je afhaaltijden te wijzigen.
  4. Kies hoe je je afhaaltijden wilt instellen:
    • Openingstijden: Afhalen is mogelijk tijdens de openingstijden van je restaurant.
    • Aangepaste tijden: Stel specifieke dagen en uren in waarop afhalen beschikbaar is:
      1. Selecteer de dagen.
      2. Selecteer of deselecteer het 24 uur-selectievakje:
        • Geselecteerd: Klanten kunnen hun bestellingen op elk moment afhalen.
        • Gedeselecteerd: Je stelt specifieke tijden in waarop klanten hun bestellingen afhalen.
      3. (Optioneel) Klik op + Toevoegen om nog een dag en/of tijdbereik toe te voegen. Je kunt bijvoorbeeld een afhaalvenster instellen voor maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en een andere voor vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 23.00 uur.
  5. Klik op Toepassen.
  6. Klik rechtsboven op Opslaan.
Let op:
Je kunt de schakelaarin het Afhalen-tabblad ook in- of uitschakelen om de afhaaloptie voor je restaurant tijdelijk uit te schakelen. Indien uitgeschakeld, kunnen klanten niet naar je restaurant gaan om bestellingen op te halen.