Wix Restaurants: Betaalmethoden voor bestellingen instellen

Belangrijk:
Om online betalingen te ontvangen voor je restaurant, moet je eerst betaalmethoden instellen op je website. Wix biedt meerdere betaalproviders, maar je kunt ook kiezen voor handmatige betalingen om contant geld of andere vormen van betaling te accepteren. Lees meer over het ontvangen van betalingen
Let op:
Als je eerder een betaalmethode hebt ingesteld voor Wix Bookings, Wix Stores of andere Wix-apps, dan hoef je deze niet opnieuw in te stellen.

Om een betaalmethode in te stellen:

1. Ga naar het dashboard van je website.
  2. Klik links op Instellingen.
  3. Klik op het Betalingen ontvangen-tabblad.
  4. Klik op Koppelen.
  5. Klik op Instellen voltooien en volg de stappen om het instellingsproces te voltooien.
Let op:
Klik hier om te lezen hoe je PayPal en andere betaalproviders koppelt.