Wix Restaurants: Afhalen voor bestellingen aanbieden

Belangrijk:
Bied je klanten de keuze om hun bestelling af te halen bij je restaurant, of om hun bestelling direct buiten je restaurant te laten bezorgen (bijvoorbeeld op de parkeerplaats van je restaurant).

Om afhalen voor restaurantbestellingen aan te bieden:

1. Ga naar Bestellingen op het dashboard van je website.
  2. Klik op het Afhalen-tabblad.
  1. Klik op de Afhalen-schakelaar om deze in te schakelen.
  2. Stel de afhaalgegevens in:
    1. Tijd totdat bestellingen klaar zijn: Voer de tijd in die nodig is voordat bestellingen klaar zijn voor afhalen nadat klanten hun bestelling hebben geplaatst. Dit wordt aan klanten getoond bij het afrekenen.
    2. Minimum bestelbedrag: Voer een minimumbedrag in voor afhaalbestellingen.Klanten krijgen een waarschuwing als ze het minimumbedrag niet halen.
      Let op: Als je geen minimumbedrag wilt instellen, zet het bedrag dan op € 0,–.
    3. (Optioneel) Klik op Bewerken om je openingstijden te wijzigen.
      • Openingstijden: Afhalen is mogelijk tijdens de openingstijden van je restaurant.
      • Aangepaste uren: Stel specifieke dagen en uren in waarop afhalen mogelijk is.
        Let op: Klik op het vakje met het +-pictogram om meerdere aangepaste tijdsinstellingen in te stellen (bijvoorbeeld: Je kunt er een instellen voor ma - do van 9.00 - 17.00 uur en een ander voor vr - za van 9.00 - 23.00 uur).
    4. Selecteer Buiten afhalen om klanten de mogelijkheid te geven hun eten buiten je restaurant te laten bezorgen (bijvoorbeeld op de parkeerplaats van je restaurant).
      • Instructies voor buiten afhalen: (Curbside pickup instructions) Voer de instructies voor het buiten afhalen in die aan je klanten worden weergegeven bij het plaatsen van hun bestelling.
      • Aanvullende klantinformatie: Kies of je extra informatie van de klant wilt vragen.
        • Voer het veldlabel in voor de aanvullende informatie.
  1. Klik op Opslaan.