Wix Restaurants-aanvraag: De grootte van afgedrukte bestellingen aanpassen

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Momenteel worden bestellingen die vanuit je online bestelsysteem worden afgedrukt standaard op A4-formaat afgedrukt en kunnen ze niet worden aangepast.
Tip:
Je kunt bestellingen op bonformaat afdrukken met de Wix Owner-app met behulp van specifieke Star Micronics- en Epson Bluetooth-printermodellen. Je kunt ook voorkeuren kiezen in het printerdialoogvenster wanneer je een specifieke bestelling afdrukt. Lees meer over het afdrukken van een bestelling.

We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij heel erg gewaardeerd.

Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.