Wix Pro Gallery: Kiezen wat er gebeurt als er op een galerij-item wordt geklikt

Leestijd 1 minuten
Kies uit een reeks opties en bepaal wat er gebeurt als bezoekers op je Pro Gallery-items klikken.

Je kunt instellen dat het item wordt geopend in de uitgebreide weergave, als volledig scherm, of dat een link naar keuze wordt geopend. Er is ook de optie om niets te laten gebeuren bij het klikken. De items zijn dan niet klikbaar.

Om te kiezen wat er gebeurt als op een item wordt geklikt:

1. Klik op de Wix Pro Gallery in de Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Instellingen-tabblad.
  4. Klik op de Bij het aanklikken-dropdown en kies wat er gebeurt wanneer een bezoeker op een galerij-item klikt:
    • In uitgebreide modus openen: Items openen in een pop-up waarin bezoekers de details kunnen bekijken. Lees hoe je de uitgebreide weergave kuntaanpassen
    • Er gaat een link open: Door op het galerij-item te klikken wordt de bezoeker naar een link van jouw keuze geleid, b.ijvoorbeeld een externe website, een andere pagina op je website of zelfs een lightbox. Lees hoe je links aan galerij-items toevoegt
    • Niets: Galerij-items zijn niet aanklikbaar.
    • In volledig scherm openen: Items openen in een pop-up die het hele scherm vult.