Wix Pro Gallery: Delen op social media inschakelen vanuit je galerij

Leestijd 3 minuten
Maak delen op social media vanuit je galerij mogelijk, zodat je bezoekers hun favoriete items op hun sociale netwerken kunnen delen en verkeer naar je website kunnen genereren. Bezoekers kunnen hun favorieten delen via Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest en e-mail.
Lees in dit artikel meer over:

Maak delen vanuit je galerij naar diverse social media en e-mail met één klik mogelijk.

Om delen op social media in te schakelen:

1. Klik op de Wix Pro Gallery in de Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Instellingen-tabblad.
  4. Klik op de Delen op social media-schakelaar om deze in te schakelen.

Bezoekers kunnen hun favoriete galerij-items vanuit je hoofdgalerijweergave delen door het item simpelweg aan te wijzen en op het pictogram voor delen op social mediate klikken. Er verschijnt een pop-up met Facebook-, Twitter-, Tumblr-, Pinterest- en e-mailpictogrammen die de bezoeker rechtstreeks naar dat social media-adres leiden.

Delen op social media vanuit de uitgebreide weergave

Zodra je delen op social media in je galerij hebt ingeschakeld, verschijnt het pictogram voor delen op social mediaook in je uitgebreide weergave linksboven in het venster. Op deze manier kunnen bezoekers rechtstreeks vanuit de uitgebreide weergave delen zonder terug te gaan naar de hoofdgalerijweergave.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over het beheren van je galerij: